Welkom bij de Bosanemoon

Wij zijn Pope en Tilly van der Meulen en staan graag voor u klaar bij vragen en/of tips, zodat u een geweldige vakantie kunt beleven! In 2011 zijn wij verhuist naar Frankrijk naar onze prachtige huis Maison Rurale. Maison Rurale is een grote woonboerderij (longére) gelegen aan de rand van Loge-Fougereuse, een klein plaatsje in de buurt van Mervent en Vouvant. Ons huis bevindt zich op een van de vele mooie plekken in de Vendée, het departement met – na de Cote ‘d Azure – het meeste aantal zon-uren per jaar (2700 t.o.v 1600 in Nederland!).

Wanneer wij in Nederland zijn, verblijven wij in de Bosanemoon. Wanneer wij aan het werk zijn in Frankrijk, is de Bosanemoon beschikbaar voor verhuur. Wij streven naar een zo hoog mogelijk niveau van comfort voor de Bosanemoon. Wij verblijven minimaal 2 maal per jaar zelf in de Bosanemoon en plegen dan altijd onderhoud, of verbeteren iets aan het interieur of tuin. Zo hebben wij recent het chalet voorzien van centrale verwarming, nieuwe interieur, een nieuw terras en nieuw isolatie waardoor het ook in de wintermaanden prima vertoeven is!

Maison Rurale, onze droom in Frankrijk!

Wij verhuren in Frankrijk een vier-persoons gîte, een twee-persoons studio en 2 luxe safaritenten. De gîte en de studio zijn zelfstandige accommodaties met volledige privacy, voorzien van eigen toilet, badkamer en compleet ingerichte keuken. Daarnaast heeft u tijdens uw verblijf toegang tot een overdekt terras met barbecue en een groot zwembad met zonneweide. Ook is er op de zonneweide een leuke speelplek voor de kinderen gecreëerd. Zélfs met hun eigen huisje, waarin ze lekker kunnen kokkerellen of kleuren op het krijtbord. Terwijl u ondertussen lekker kunt relaxen in 1 van de ligstoelen en goed zicht heeft op uw kinderen.