Reserveringsvoorwaarden

1. Reservering
U kunt reserveren door middel van invullen van het ‘Boekingsformulier’. Na ontvangst van dit formulier ontvangt u de boekingsbevestiging met daarop de verschuldigde kosten.

Let op! pas als wij uw aanbetaling hebben ontvangen, is de boeking definitief.

2. Huurperiode
De huurperiode van een week (wij kunnen hier incidenteel van afwijken, vraag naar de mogelijkheden) gaat in op zaterdag om 16.00 uur en eindigt op zaterdag om 10.00 uur. ( Uitgezonderd weekend en midweek)

3. Betaling
De aanbetaling bedraagt 50% van het totale huurbedrag en dient binnen 10 dagen na ontvangst van de boekingsbevestiging in ons bezit te zijn. Het restant van de huursom , en de waarborgsom dient uiterlijk 8 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan. Bij reserveringen binnen 8 weken voor aanvang van de huurperiode dient de totale huursom direct na ontvangst van de boekingsbevestiging te worden voldaan.

4. Waarborgsom
Voor het gebruik van de gite, studio of safaritent, dient een waarborgsom te worden betaald van € 100,–. Binnen 5 dagen na uw vertrek ontvangt u dit bedrag terug door storting op uw rekening na aftrek van eventueel te betalen kosten (bijv. breuk of beschadiging).

5. Energie
Het gebruik van verwarming, water en elektra is bij de prijs inbegrepen.
Verwarming: voor de houtkachel staat er een mand hout klaar, meer hout is te bestellen tegen een redelijke vergoeding. Tevens is er CV aanwezig.

6. Toeristenbelasting
Dit is in de huursom inbegrepen en hoeft derhalve niet apart door u betaald te worden.

7. Annulering
Bij annulering wordt geen restitutie verleend. Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

8. Schoonmaak
Wij verwachten dat u het huis opgeruimd achter laat. De schoonmaakkosten zijn verplicht en bedragen €40,- voor de gîte en 30,- voor de studio en safaritenten en dienen tegelijk met de restantbetaling te worden betaald.

9. Maximaal aantal personen
Het maximum aantal personen (zoals opgegeven bij de reservering) mag niet overschreden worden, tenzij uitdrukkelijk overeengekomen, hetgeen met meerkosten gepaard kan gaan.

10. Aansprakelijkheid
Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde object behoren. En dient tegen zo’n aansprakelijkheid verplicht verzekerd te zijn. Maison Rurale kan geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurder en anderen die zich in of bij het gehuurde huis bevinden.

Wijzigingen voorbehouden